A+ A A-

Werken bij...

TriaCon is een ambitieuze organisatie en staat altijd open voor Bouwkundige talenten.

Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs, inspecteurs, projectleiders, managers en ondersteunende medewerkers. Wij allen hebben een hardwerkende en praktische instelling en beschikken over een gezonde dosis humor.

Onze mensen denken mee met onze opdrachtgevers en begeleiden ze van begin tot eind, van idee tot het uiteindelijke doel: een goed bouwadvies

Op dit moment zijn wij per direct op zoek naar:

Adviseur Asbest & Brandveiligheid (m/v)

Als brandveiligheid/asbestdeskundige heb je kennis van asbest en brandveiligheid in gebouwen en adviseer je onze opdrachtgevers daarover. In al jouw adviezen staat het belang van de opdrachtgever centraal, en houdt je rekening met bijvoorbeeld bewoners en omgeving. Klik hier voor meer informatie. 

Bouwkundig Adviseur/ inspecteur NEN2767 (m/v)

Als bouwkundig adviseur inspecteer en inventariseer je gebouwen volgens de conditiemeting methodiek NEN2767 om vervolgens de gegevens te verwerken in een meerjarenonderhoudsplanning. Klik hier voor meer informatie. 

Stagiaires: 

Stagiaires MTS-Middenkaderfunctionaris Bouw en HTS-Bouwkunde zijn altijd welkom om te solliciteren. Afstudeer en stageopdrachten worden in overleg bepaald en daarnaast draai je bij ons gewoon mee in diverse projecten. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op om te horen of er nog ruimte is.

Sollicitaties kun je sturen naar Marit Weijers; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 038-3338070

 

Contact

TriaCon BV

Postadres:
Postbus 40064
8004 DB Zwolle

Bezoekadre Zwolle:
Dr. Spanjaardweg 8b
8025 BT Zwolle

Bezoekadres Nijkerk:
Bezembinder 12 C
3861 SL Nijkerk

Tel: 038 3338070/ 033 2461330