Home Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Wilt u inzicht hebben in de kwaliteit van uw vastgoedportefeuille of heeft u capaciteit nodig om uw vastgoed te beheren? TriaCon kan u ondersteunen.

Om een goed onderscheid te kunnen maken voor uitgaven voor onderhoud, investeringen en beheerkosten is het belangrijk dat deze informatie duidelijk en onderbouwd beschikbaar is. Ook draagt het bij aan betere sturing en het verminderen van risico’s. Hierdoor kunnen eigenaren en organisaties de kwaliteit van de dienstverlening aan huurders en gebruikers verbeteren

Het goed beheren en onderhouden van vastgoed is een vak dat veelal verdeeld is ondergebracht bij diverse partijen en vergt de nodige vakkennis op verschillende gebieden en is daardoor vaak complex en onoverzichtelijk.

Wilt u processen efficiënter uitvoeren, deze beter digitaliseren en risico’s verminderen?

Binnen TriaCon staan wij vastgoedeigenaren, beheerders en uitvoerende partijen bij met  technische en financiële vastgoedinformatie en advies. Dit verzorgen wij op het gebied van:

Wilt u uw vastgoed goed in beeld krijgen en advies ontvangen op het gebied van kosten, investeringen, verduurzaming of op andere vraagstukken? Wij helpen u graag verder om uw vastgoed te beheren.