Home Bouw en Vastgoed Ontwerpbegeleiding Bouw en Vastgoed

Ontwerpbegeleiding Bouw en Vastgoed

Ontwerpbegeleiding tijdens ieder bouwproject

TriaCon biedt professionele ontwerpbegeleiding aan verschillende partijen in de bouw- en vastgoedsector, waaronder aannemers, bouwbedrijven en diverse opdrachtgevers zoals overheden, woningcorporaties en andere bedrijven die willen bouwen, onderhouden, ontwikkelen, inkopen en kopen.

Bij TriaCon erkennen we het belang van ontwerpbegeleiding voor het effectief sturen en beheersen van het ontwerpproces, met als doel het beste resultaat te bereiken. Een degelijke voorbereiding is de kern van elk ontwerp, ook al kan dit soms uitdagend zijn. Onze ervaren ontwerpleider leidt het ontwerpteam om de vraagstelling op de juiste wijze te interpreteren en om te zetten naar een gedegen programma van eisen en een doordacht ontwerp.

Samenwerking, oplossingsgerichtheid en duidelijke communicatie

Wij hechten waarde aan samenwerking, oplossingsgerichtheid en duidelijke communicatie. Onze ontwerpbegeleider streeft altijd naar het beste eindresultaat, met uw belangen voorop.

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.