A+ A A-

Principes

Principes
Eerst denken, dan doen. Deze werkwijze loopt als een rode draad door het gehele proces. Planning, fasering en acties worden vanuit dit principe opgezet. Hoe meer haast er is met het realiseren van het resultaat, hoe belangrijker dit principe wordt. Er is immers weinig tijd om genomen beslissingen te wijzigen.

Van grof naar fijn denken
Bij het begin van een (bouw)proces zijn er veel mogelijkheden. Partijen hebben meerdere wensen, het eindresultaat kan via allerlei wegen worden bereikt en het project kan op veel verschillende manieren worden gerealiseerd. De kracht voor een optimale voortgang zit in het bepalen van welke keuze er op welk moment moet worden gemaakt.

Het is de kunst om het veld van mogelijkheden geleidelijk te beperken en zó te sturen dat het gewenste resultaat op een optimale wijze wordt bereikt.

Bewust kiezen
Het resultaat van een bouwproces staat of valt met de kwaliteit van de beslissingen die worden genomen. Elke keuze heeft immers gevolgen. Als er bewuste keuzes zijn gemaakt is het alleen bij veranderende omstandigheden nodig om beslissingen te wijzigen.

 

 

Contact

TriaCon BV

Postadres:
Postbus 40064
8004 DB Zwolle

Bezoekadres Zwolle:
Dr. Spanjaardweg 8
8025 BT Zwolle

Bezoekadres Rosmalen:
Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen

Tel: 038-3338070 - 033-2461330