Home Onze Projecten Nieuwbouw machinewerkplaats en opslagloods Nagele

Nieuwbouw machinewerkplaats en opslagloods Nagele

Opdrachtgever:

KWS Benelux BV

Diensten:

Bouw en Vastgoed

Locatie:

Bouwmanagement Nagele

Jaartal:

2021

Machine Storage Nagele (NOP) – Professionele Ondersteuning voor de Nieuwbouw van een Machinewerkplaats en Opslagloods

TriaCon heeft met veel plezier ondersteuning geboden bij een prachtig project genaamd Machine Storage Nagele (NOP). Dit project omvatte de nieuwbouw van een moderne machinewerkplaats en opslagloods in Nagele en was in opdracht van KWS Benelux BV, een vooraanstaand internationaal bedrijf in gewasveredeling.

Grondige Begeleiding van A tot Z bij Nieuwbouwprojecten

Vanaf de allereerste fase was ons projectteam nauw betrokken bij alle aspecten van dit project. Onze expertise strekte zich uit tot de planvorming, massastudie, 3D visualisatie en bestemmingsplanwijzigingen. Het doel was een vlotte en succesvolle realisatie van de machinewerkplaats en opslagloods. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben we de plannen voor het project in Nagele ontwikkeld en verfijnd, waarbij we uw visie en doelstellingen volledig hebben geïntegreerd in het ontwerp.

Massastudies en 3D Visualisatie

Onze specialisten van TriaCon hebben een massastudie uitgevoerd om de meest geschikte materialen en constructietechnieken te bepalen voor de machinewerkplaats en opslagloods in Nagele. Met behulp van geavanceerde 3D visualisatietechnologieën kon de opdrachtgever al vóór de daadwerkelijke bouw een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat. Dit stelde men in staat om tijdig wijzigingen aan te brengen en droeg bij aan een efficiënte besluitvorming.

Expertise in Bestemmingsplanwijzigingen

TriaCon was ook nauw betrokken bij het proces van bestemmingsplanwijzigingen. We hebben het voortouw genomen en zorgvuldig afgestemd met alle betrokken partijen om een soepele goedkeuring van de plannen voor het project in Nagele te bewerkstelligen.

 

TriaCon is betrokken vanaf een nul-situatie.

Het resultaat

Strategisch Advies voor Optimaal Resultaat

Bij TriaCon zijn we trots op de succesvolle afronding van het Machine Storage Nagele (NOP) project en de waardevolle rol die we hebben gespeeld bij de nieuwbouw van de machinewerkplaats en opslagloods in Nagele. Met onze expertise in projectcoördinatie, strategisch advies en begeleiding hebben we KWS Benelux BV ondersteund om hun doelstellingen effectief te realiseren.

Bent u ook op zoek naar professioneel advies en ondersteuning?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@triacon.nl en ontdek hoe wij uw nieuwbouwproject tot een succes kunnen maken.

Deel deze pagina