A+ A A-

Projectmanagement

Projectmanagement is meer dan projectcoördinatie. Bij mismanagement of gebrekkige projectleiding kan een project volledig uit de hand lopen. Problemen moeten meteen worden aangepakt. Het direct nemen van maatregelen zorgt ervoor dat er geen onvoorziene kosten ontstaan en dat er grip op het project wordt gehouden.

Onze projectmanagers sturen op aspecten als tijd, geld, organisatie en kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat u gedurende het gehele proces alle relevante informatie krijgt en regie kan blijven voeren.

Huisvestingsplannen
Ook de communicatie over de bouwplannen behoort tot de aandachtsvelden van de projectmanager. De projectmanagers van TriaCon onderscheiden zich door hun gedegen kennis van het bouwproces. Daardoor zijn ze niet alleen in staat om het bouwproces goed te sturen, ze kunnen ook deelproducten inhoudelijk beoordelen en creatief omgaan met moeilijke situaties. Die kennis en vaardigheden stellen onze projectmanagers bovendien in staat om vastgelopen projecten weer vlot te trekken, of projecten onder grote tijdsdruk tot een goed einde te brengen.

 

Contact

TriaCon BV

Postadres:
Postbus 40064
8004 DB Zwolle

Bezoekadres Zwolle:
Dr. Spanjaardweg 8
8025 BT Zwolle

Bezoekadres Rosmalen:
Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen

Tel: 038-3338070 - 033-2461330