A+ A A-

Bestaande bouw

Conditiemeting Rijkstmonument Rosehaghe

Conditiemeting Rijkstmonument Rosehaghe

Een volledige inspectie/ conditiemeting conform NEN 2767-1. De conditiemeting geeft inzicht in de huidige conditie en grip op de toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Het complex (het totale bezit van de vereniging) bestaat uit 139 woningen en een verenigingsgebouw.

BRIM subsidies Monumenten

BRIM subsidies Monumenten

Aanvragen subsidies RACM, opzichterswerkzaamheden, advies en oplevering uitgevoerde onderhoud.

Beheer- en onderhoudsvisie Performance Factory

Beheer- en onderhoudsvisie Performance Factory

Ten behoeve van “klachtgestuurd beheer” beheersbaar houden van risico’s. Op deze manier wordt een overzicht verkregen tussen prestaties, risico’s en kosten op beheerniveau. Voor het beheer en onderhoud wordt prioriteit gegeven aan: veiligheid, in stand houden en verlengen van de levensduur van de bouwelementen, voorzieningen gericht op de Arbo omstandigheden, esthetisch onderhoud van overige voorzieningen en klachtenonderhoud (zoals: reparatieverzoeken en meldingen).

Onderhoudsinspectie en kostenraming locaties Landstede

Onderhoudsinspectie en kostenraming locaties Landstede

De staat van onderhoud en situatie van de locaties in kaart brengen (conform NEN 2767). Onderhoudsmaatregelen en uitvoeringskosten weergeven. De gebouwen toetsen aan de vigerende regelgeving (gezonde en goede scholenbouw). Op basis van de leerlingenprognose de ruimtebehoefte in kaart brengen. Uitvoeren locatieonderzoek en bouwkostenraming.

Contact

TriaCon BV

Postadres:
Postbus 40064
8004 DB Zwolle

Bezoekadres Zwolle:
Dr. Spanjaardweg 8
8025 BT Zwolle

Bezoekadres Rosmalen:
Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen

Tel: 038-3338070 - 033-2461330