Home Beheer en onderhoud Contractbeheer

Contractbeheer

Zet onze specialisten in voor contractbeheer

Alle contracten in kaart met TriaCon

Bij TriaCon begrijpen we de unieke uitdagingen en vereisten die komen kijken bij het beheren van een uitgebreide vastgoedportefeuille, zoals die van uw woningcorporatie. Een van de belangrijke aspecten van goed vastgoedbeheer is het beheren van uw contracten met leveranciers, aannemers, en serviceproviders. TriaCon biedt gespecialiseerde diensten in contractbeheer, bedacht om uw woningcorporatie te ontzorgen en tegelijkertijd de efficiëntie en kosteneffectiviteit van uw contractuele verplichtingen te maximaliseren. Zoals u als geen ander weet sluiten woningcorporaties en vastgoedeigenaren voor het beheer en onderhoud van woningen en bedrijfsvoering tal van verschillende belangrijke contracten af. Onze specialisten onderhouden en verbeteren deze contracten die afgesloten zijn met externe partijen zoals leveranciers, aannemers en reparatie- en schoonmaakbedrijven. Ook brengen wij de administratieve en financiële afspraken in kaart en monitoren belangrijke data.

Hulp bij contractonderhoud en -optimalisatie

Goed contractbeheer is belangrijk voor elke organisatie en kan flinke kostenbesparingen opleveren. Bij TriaCon weren wij dat en onze specialisten denken hier graag in mee. Daarbij gaan wij verder dan alleen passend advies. Denk hierbij aan het beheer en de verbetering van contracten met externe partijen zoals leveranciers, aannemers en onderhoudsbedrijven.

Houd uw informatie actueel met onze ondersteuning

Goed contractbeheer zorgt ervoor dat informatie up-to-date en toegankelijk is wanneer u deze nodig heeft. Onze ondersteuning hierin is uitgebreid en altijd op maat. Variërend van het opvragen van rapporten, het geven van advies, het scannen en beoordelen van contracten tot het nauwkeurig controleren van facturen op de juiste tarieven.

Heeft u vragen over contractbeheer binnen uw organisatie of heeft u extra capaciteit hier bij nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.