Home Beheer en onderhoud Nulmeting en warme opname

Nulmeting en warme opname

Voorbereiding op renovatie: Warme opname door TriaCon

Wanneer woningcomplexen toe zijn aan groot onderhoud of een renovatie dan is het belangrijk om voorafgaand aan dat onderhoud een zo geheten warme opname uit te voeren. Met een warme opname wordt elke woning bezocht, afwijkingen en bijzonderheden vastgelegd en worden bewoners volledig geïnformeerd. Naast alle technische aspecten komt daarbij ook zeker het sociale aspect naar voren. Eventuele klachten, gebreken of aanmerkingen worden meegenomen, zodat daar bij het renoveren rekening mee gehouden kan worden. Bij een warme opname komen ook zaken als planning en tijdelijke huisvesting aan bod.

Bij TriaCon begrijpen we het belang van een grondige voorbereiding voorafgaand aan renovaties of groot onderhoud aan woningcomplexen. Onze expertise ligt in het uitvoeren van een gedetailleerde warme opname, die zowel technische als sociale aspecten omvat. Dit zorgt voor een goede uitvoering van uw renovatieprojecten.

Technische inspectie

Tijdens de warme opname evalueren onze specialisten de fysieke staat van de woningen en identificeren eventuele specifieke punten van aandacht. Dit kan variëren van structurele problemen tot minder kritieke aspecten die tijdens de renovatie kunnen worden aangepakt.

Sociale communicatie

Communicatie met de bewoners is een kernonderdeel van de warme opname. We verzamelen feedback over hun wooncomfort en nemen eventuele klachten of wensen op. Deze informatie is cruciaal om ervoor te zorgen dat de renovatieplannen goed aansluiten bij de behoeften van de bewoners.

Bewoners keuzes en voorkeuren

Tijdens de warme opname worden ook de voorkeuren van de bewoners vastgesteld, zoals bijvoorbeeld de keuze voor bepaalde materialen of kleuren. Dit is vooral belangrijk bij renovaties waarbij bewoners een keuze hebben in de afwerking. Duidelijke communicatie en vastlegging van deze keuzes voorkomen misverstanden tijdens het renovatieproces.

Opdrachtgevers

Bij TriaCon zetten we ons in om elk groot onderhouds- of renovatieproject met een goede voorbereiding te starten. Onze warme opnames garanderen dat alle aspecten van het project van tevoren duidelijk zijn, wat bijdraagt aan een efficiënt en succesvol projectverloop. Voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij uw project, neem contact met ons op. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.