Home Beheer en onderhoud Nulmeting en warme opname

Nulmeting en warme opname

Voorbereiding op renovatie: Warme opname door TriaCon

Wanneer woningcomplexen toe zijn aan groot onderhoud of een renovatie, is het cruciaal om voorafgaand een warme opname uit te voeren. Tijdens een warme opname bezoeken we elke woning, leggen we afwijkingen en bijzonderheden vast, en informeren we bewoners volledig. Naast de technische aspecten speelt ook het sociale aspect een belangrijke rol. Daarom nemen we klachten, gebreken en aanmerkingen mee, zodat deze tijdens de renovatie kunnen worden aangepakt. Bovendien komen zaken als planning en tijdelijke huisvesting eveneens aan bod.

Bij TriaCon voeren we een gedetailleerde warme opname uit, waarin zowel technische als sociale aspecten zijn opgenomen. Deze grondige voorbereiding garandeert een soepele en effectieve uitvoering van renovatieprojecten.

Technische inspectie

Tijdens de warme opname evalueren onze specialisten de fysieke staat van de woningen en identificeren specifieke aandachtspunten. Dit varieert van structurele problemen tot minder kritieke aspecten die we tijdens de renovatie aanpakken.

Sociale communicatie

Communicatie met de bewoners is een kernonderdeel van de warme opname. We verzamelen feedback over hun wooncomfort en nemen eventuele klachten of wensen op. Deze informatie is cruciaal om ervoor te zorgen dat de renovatieplannen goed aansluiten bij de behoeften van de bewoners.

Bewoners keuzes en voorkeuren

Tijdens de warme opname stellen we ook de voorkeuren van de bewoners vast, zoals de keuze voor bepaalde materialen of kleuren. Bovendien is dit vooral belangrijk bij renovaties waarbij bewoners een keuze hebben in de afwerking. Duidelijke communicatie en vastlegging van deze keuzes draagt bij aan het voorkomen van misverstanden tijdens het renovatieproces. Daarnaast zorgt dit ervoor dat bewoners tevreden zijn met het eindresultaat.

Opdrachtgevers

Bij TriaCon zetten we ons in om elk groot onderhouds- of renovatieproject met een goede voorbereiding te starten. Onze warme opnames garanderen dat alle aspecten van het project van tevoren duidelijk zijn, wat bijdraagt aan een efficiënt en succesvol projectverloop. Voor meer informatie over onze diensten en hoe we kunnen helpen bij het project, neem contact met ons op. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met jou op.