Home Beheer en onderhoud Duurzaam MeerJarenOnderhoudPlan (DMJOP)

Duurzaam MeerJarenOnderhoudPlan (DMJOP)

Verduurzaam uw vastgoed met TriaCon: de stap richting een groenere toekomst

Wij helpen u uw duurzaamheidsdoelen te bereiken.

In de huidige tijd is duurzaamheid niet meer weg te denken in vastgoedsector en bij woningcorporaties. Bent u als vastgoedeigenaar verantwoordelijk voor het verduurzamen van uw bezit binnen een specifieke termijn, door bijvoorbeeld overheidsregelgeving of eigen duurzaamheidsdoelen? Het kan best een uitdaging zijn om te bepalen waar te beginnen en hoe te voldoen aan deze eisen of doelstellingen. TriaCon helpt u daar graag bij door bijvoorbeeld een MeerJarenOnderhoudsPlan op te stellen.

Duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan (DMJOP)

De specialisten van TriaCon staan graag klaar om te helpen bij deze transitie. Door het opstellen van een Duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan (DMJOP), krijgt de organisatie inzicht in de juiste weg naar duurzaamheid. In ons plan specificeren wij de belangrijkste duurzame verbeteringen en het een plan hoe dit het best geïmplementeerd kan worden. Uiteraard altijd in lijn met de specifieke doelstellingen en de wettelijke verplichtingen.

Onderhoud combineren met duurzaamheid

Waar TriaCon ook naar kijkt, zijn de mogelijkheden om duurzame stappen met reguliere onderhoudswerkzaamheden te combineren. Dit levert kostenbesparingen op en maakt het makkelijker om duurzaamheid te integreren in het vastgoedbeheer. Bijvoorbeeld, door energie-efficiënte maatregelen te combineren met gepland onderhoud, kan worden gezorgd dat de vastgoedportefeuille minimaal Energielabel B bereikt voor 2025. TriaCon neemt ook dit mee in het MeerJarenOnderhoudsPlan

Subsidies voor duurzame maatregelen

Speciaal voor onderwijsinstellingen, zorginstellingen, zwembaden, en andere maatschappelijke organisaties, bestaan er vaak subsidies om de overgang naar duurzaamheid financieel haalbaar te maken. TriaCon kan ook de helpende hand bieden bij het aanvragen van deze subsidies. Wij kijken dus naar het totaalplaatje. Wel zo prettig!

Waarom kiezen voor TriaCon?

Bij TriaCon begrijpen we dat duurzaamheid meer is dan een trend; het is een essentiële stap naar een toekomstbestendig vastgoedbeheer. Met onze onze ruime kennis, specialisten en het stukje maatwerk denken wij echt met u mee en zorgen wij dat uw vastgoed niet alleen voldoet aan de huidige duurzaamheidseisen maar ook voorbereid is op de toekomst.

Of het nu gaat om het voorbereiden van vastgoed op toekomstige duurzaamheidseisen, het besparen van kosten op de lange termijn, of het bijdragen aan een groenere wereld, TriaCon is de partner in duurzaam vastgoedbeheer. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen.

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met jou op.