Home Energie en Duurzaamheid

Energie en Duurzaamheid

De komende jaren krijgt de energietransitie en het duurzaamheidsbeleid steeds meer aandacht. Dit is hard nodig en voor betrokken partijen een enorme opgave.

Is er de de wens om vastgoed te verduurzamen, maar weet je als vastgoedeigenaar niet precies waar en wanneer te beginnen, en welk beleid of welke maatregelen passen bij de organisatie, bezit of project? TriaCon Zwolle helpt graag verder. Organisaties kunnen in aantal gevallen ook een deel van onze advieskosten terugvragen via een subsidie en dat maakt het plannen van maatregelen extra aantrekkelijk. Wij denken ook in dit onderdeel graag mee.

Onze specialisten geven advies; hoe het werkt, waar je op moet letten en niet in de laatste plaats wat jouw organisatie er aan heeft. Wij onderzoeken, informeren en adviseren bij keuzes op het gebied van:

  • kosten en investeringen
  • wet- en regelgeving
  • subsidies, overheidsbijdragen en investeringsaftrek
  • welke maatregelen er voorhanden zijn
  • praktische toepassingen (PV-panelen, zonnecollectoren, warmtepompen, etc.)
  • duurzame materialen

Er zijn veel benamingen zoals: duurzaamheid, verduurzaming, hernieuwbaarheid en energiebesparing. Maar ook afkortingen zoals:

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met jou op.