Home Beheer en onderhoud Onderhoudadvies

Onderhoudadvies

Onderhoudsadvies van TriaCon: Een sleutel tot optimaal vastgoedbeheer

Onderhoudsadvies van TriaCon: een sleutel tot optimaal vastgoedbeheer

Voor u als vastgoedeigenaar of woningcorporaties is het erg belangrijk dat het vastgoed niet alleen in topconditie blijft, maar ook voldoet aan de veranderende behoeften op het gebied van duurzaamheid en gebruikscomfort. Het beheer en onderhoud van vastgoed vraagt om een nauwkeurige en persoonlijke benadering, die verder gaat dan standaard oplossingen. Bij TriaCon begrijpen we dat elk gebouw uniek is en een specifieke aanpak vereist die aansluit bij uw specifieke wensen en de eisen van de gebruikers.

Onderhoudsadvies op maat

TriaCon biedt op maat gemaakt onderhoudsadvies, gebaseerd op de conditiemeting volgens NEN 2767. Hiermee verkrijgen we een gedetailleerd beeld van de huidige staat van uw vastgoed. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategisch onderhoudsplan dat niet alleen de fysieke staat van het gebouw aanpakt, maar ook aspecten zoals hygiëne, woongenot, brandveiligheid en asbestbeheer integreert. Deze holistische benadering garandeert dat alle aspecten van veiligheid en comfort worden meegenomen.

5 redenen om te kiezen voor TriaCon

  1. Gepersonaliseerde aanpak: Wij begrijpen dat elke vastgoedeigenaar eigen prioriteiten heeft. Ons team zet zich in om een onderhoudsplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw wensen op het gebied van duurzaamheid, instandhouding, doorexploitatie of gebruikscomfort.
  2. Uitgebreide beoordeling: Met behulp van de NEN 2767 norm voeren wij grondige beoordelingen uit om u een duidelijk beeld te geven van de huidige en toekomstige behoeften van uw eigendom.
  3. Veiligheid en naleven: Naast regulier onderhoud zorgen we ervoor dat uw eigendommen voldoen aan alle huidige regelgevingen en veiligheidsnormen, wat essentieel is voor het welzijn van de bewoners en gebruikers.
  4. Waardevermeerdering van vastgoed: Regelmatig en strategisch onderhoud zorgt niet alleen voor behoud, maar kan ook de waarde van uw vastgoed verhogen. Dit is cruciaal voor het langetermijnrendement en de waardering van het vastgoed.
  5. Kostenbesparing op lange termijn: Door potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, helpen onze onderhoudsplannen u om aanzienlijke kosten te vermijden die gepaard gaan met noodreparaties en grote defecten.

Opdrachtgevers

Bij TriaCon zijn we ervaren in het leveren van een service die uw vastgoed niet alleen onderhoudt, maar ook optimaliseert. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons op maat gemaakte onderhoudsadvies u kan helpen bij het bereiken van uw vastgoeddoelen. Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.