Home Onderzoek en advies

Onderzoek en advies

Als onafhankelijk onderzoeksbureau wordt TriaCon ingezet bij veelal complexe en specialistische onderzoeksvragen. Dit omvat: onderzoek, vaststelling, conclusie, oplossingsrichting en advies.

Specialistisch onderzoek

De onderzoeksvraag komt vaak voort uit het aantonen van schade, gebreken, hinder, overlast en (juridische) geschillen en is altijd oplossingsgericht. Vaak zijn oorzaken te vinden in het ontwerp, uitvoering, onderhoud, degradatie, calamiteiten en externe factoren zoals veranderende weersinvloeden, omgeving en gebruik, of een combinatie hiervan. Bij voorkeur wordt eerst archiefonderzoek uitgevoerd maar doorgaans vinden de onderzoeken plaats op locatie. Dit kan zowel visueel als destructief.

TriaCon beschikt over de expertise, meet- en inspectie apparatuur om schademechanismen te herkennen en schadeonderzoeken gedegen uit te voeren.

De onderzoeksgebieden zijn:

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met jou op.