Home Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op.

Kom werken of stagelopen bij TriaCon
Ben jij ervaren of wil je meer kennis en ervaring opdoen, dan nodigen wij je uit om eens vrijblijvend een gesprek aan te gaan over de mogelijkheden. 

Zit jij in het laatste jaar van een MBO of HBO Bouwkunde of een vergelijkbare studie? Of ben jij recentelijk afgestudeerd? Wil jij op verschillende vakgebieden ervaring opdoen om zo kennis te maken met onze diensten? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan.

TriaCon groeit, groei jij met ons mee?
We hebben zowel specialisten als allround adviseurs nodig.

Hybride werken, thuis, op kantoor of op locatie.
Wij werken al jaren met flexibele werktijden zodat je thuis en werk kunt combineren.
Er zijn uiteraard arbeidsvoorwaarden aanwezig.

Meewerkstage en afstuderen

Jaarlijks kiezen 5 tot 10 studenten voor een stageplek of afstudeeropdracht bij TriaCon.
Wij werken graag met stagiaires en afstudeerders. Ze houden ons scherp met nieuwe kennis en ervaring. Samen zorgen wij voor een uitdagende en leerzame stage- of afstudeerperiode.

Stage

Stagiaires werken bij TriaCon in teamverband aan interessante projecten en opdrachten. Je ervaart tijdens je stage hoe het is om met andere vakmensen te werken en maakt kennis met verschillende vakgebieden op het gebied van bouwkunde, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Begeleiding

Als afstudeerder of stagiair word je gekoppeld aan een medewerker van TriaCon die je begeleidt. In beide vestigingen zijn stagebegeleiders aanwezig. Daarnaast nemen ook je andere collega’s natuurlijk de tijd om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken,