Home Beheer en onderhoud Energielabel EPA-W (conform NTA-8800-2022)

Energielabel EPA-W (conform NTA-8800-2022)

TriaCon hét adres voor Energie Prestatie Advies (EPA)

In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat bij iedere organisatie, is het Energie Prestatie Advies (EPA) essentieel in de vastgoedsector en bij woningcorporaties voor het verduurzamen van woningen. TriaCon biedt Energie Prestatie Advies voor woningen, wat inhoudt dat wij bevoegd zijn om het energieprestatiecertificaat, oftewel het energielabel, voor woningen vast te stellen. Dit energielabel varieert van G (zeer slechte isolatie) tot A (uitstekende isolatie) en geeft de energetische kwaliteit van de woning weer. Dit betekent dat u als woningcorporatie of vastgoedeigenaar bij TriaCon aan het juiste adres bent op het moment dat u iemand wilt inschakelen voor het officieel vaststellen en registreren van energielabels voor uw woningen of een complex.

Wat kan TriaCon voor u als vastgoedeigenaar betekenen?

Het Energie Prestatie Advies (Energielabel EPA-W conform NTA 8800-2022) is verplicht voor alle woningen. Dit energielabel kan zowel voor individuele woningen als op complexniveau worden opgesteld en speelt een belangrijke rol in het vaststellen van de isolatiewaarde binnen het Woning Waardering Stelsel (WWS), wat mede de huurprijs van een woning bepaalt.

Complexmatige opnames: onze expertise

Een complexmatige opname van energielabels vereist meer voorbereiding en kennis dan individuele opnames. TriaCon verzorgt dit traject van A tot Z voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Wij zorgen voor een professionele aanpak, van de planning en uitvoering tot inspectie, om alles prettig en soepel te laten verlopen.

Goed opgeleide mensen om inspecties uit te voeren

Met onze kennis, certificering en een team van goed opgeleide mensen om de inspecties uit te voeren, hebben wij alles in huis om woningcorporaties en vastgoedeigenaren te ondersteunen bij het voldoen aan deze energieprestatieverplichtingen. Onze specialisten zijn niet alleen getraind in de laatste normen en methodieken voor energiebeoordeling, maar zijn ook opgeleid in het geven van maatwerkadvies om de energie-efficiëntie van uw vastgoed te verbeteren. Door samen te werken met TriaCon kiest u voor een partner die garant staat voor professionaliteit en kwaliteit.

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.