Home Energie en Duurzaamheid EED Energie Audit

EED Energie Audit

Energie-scan

De EED Energie Audit is verplicht voor bedrijven met meer dan 250 FTE óf met een jaaromzet van meer dan €50 miljoen én een balanstotaal van meer dan €46 miljoen. Deze verplichting komt voor uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED)

Het doel van een EED audit is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen.

De EED Energie Audit geeft een gedetailleerd overzicht van alle energiestromen binnen de onderneming. Ook geeft de EED Audit inzicht in de mogelijke besparingsmaatregelen en de te verwachten effecten daarvan. Het gaat hier onder andere om het energieverbruik van gebouwen, industriële processen en installaties, inclusief het vervoer en de warmte. Zo heeft u een concreet plan om uw bedrijf efficiënter met energie om te laten gaan. Voor bedrijven verrichten wij de volgende werkzaamheden:

  • opvragen informatie
  • locaties bezoeken
  • data analyse en verwerken in rapportages
  • opleveren van het eindrapport en indienen van het eindrapport bij het RVO

De EED Audit geeft u een gedetailleerd plan om uw verduurzamingsmaatregelen te realiseren. Wij kunnen dit traject voor u begeleiden en uitvoeren en helpen u graag verder.

Opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers. Een volledig overzicht van onze opdrachtgevers is hier te bekijken.

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op.