Home Introductie

Introductie

Management, Onderzoek en Advies

Wij managen, onderzoeken en adviseren in de gehele bouw- en vastgoedkolom om projecten te kunnen realiseren. Door de brede ervaring hebben wij kennis en overzicht over de vele aspecten van het voorbereiden, begeleiden en realisatie van projecten op het gebied van woon-, werk-, leer- en leefomgeving.

Wij werken aan gezonde, comfortabele, duurzame en veilige gebouwen. Onze klanten bevinden zich in de gehele bouw- en vastgoedsector, van corporaties, makelaars en beheerders, Verenigingen van Eigenaren, projectontwikkelaars tot ontwikkelende aannemers, uitvoerende bedrijven, onderhoudsbedrijven, architecten en overheden.

TriaCon bestaat uit de volgende disciplines van waaruit wij onze klanten bedienen:

Wij willen betrokken zijn bij onze klanten, op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de markt, meewerken en waardevol bijdragen aan projecten.

Wij willen uw sparringpartner zijn, door betrokken te zijn bij planvorming, -ontwerp- en uitvoering, en kennis en waardevolle informatie verzamelen en delen.

Diensten en kennis

Evenals de vraag is ons dienstenpakket zeer divers. TriaCon heeft kennis over processen, regelgeving, bouwtechniek, duurzaamheid en het beleid voor technisch en administratief beheer. Daarnaast adviseren wij u over de veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteitsaspecten bij te beheren vastgoed evenals bij transformaties, renovaties, restauraties en nieuwe realisaties van vastgoed. Dit doen wij zowel in de voorbereiding maar ook tijdens de uitvoering op bouwprojecten.

Wij doen dit voor gebouwtypes in de woningbouw, utiliteit, onderwijs, sport, zorg,  bedrijfsgebouwen en monumentale gebouwen.  

Hoe wij dit doen

Wij werken aan onze opdrachten door de combinatie van opgedane ervaringen en theoretische-, en praktische kennis.

Veelal zijn de vraagstellingen zeer divers en verschillen in uitvoering van operationeel tot tactisch en beleidsmatig.    

Voor het goed kunnen uitvoeren van onze opdrachten binnen onze vakgroep-gebieden verzamelen wij waardevolle data. Dit is nodig om de vraagstelling of de opdracht goed te kunnen formuleren en vervolgens te kunnen uitvoeren. Deze informatie ontvangen wij vanuit onze opdrachtgevers en waar dit niet voorhanden is verzamelen wij dit zelf. Dit doen wij door bureau- en/of veldonderzoek, inspecties uit te voeren en metingen te verrichten.  

Deze gegevens worden aangevuld met onze eigen praktische kennis en theoretische informatie. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van een onderbouwd en gedegen uitvoering, een onafhankelijk onderzoek en advies.         

Gerelateerd: