Home Over ons

Over ons

TriaCon BV begeleidt en ondersteunt u op een onafhankelijke en professionele wijze bij ontwikkeling-, bouw-, renovatie-, huisvestings- en inrichtingstrajecten.

TriaCon is meer dan een bouwkundig ingenieursbureau. We bieden totaaloplossingen voor onze klanten met onze ondersteunende diensten. Dit doen we in Nederland maar ook internationale klanten weten ons steeds meer te vinden. Met 2 vestigingen in Nederland (Zwolle en Rosmalen) en inmiddels met meer dan 40 medewerkers bedienen wij onze klanten die verspreid zijn over heel Nederland.

Onze missie

In onze missie draait het om de volgende maatschappelijke gebieden: wonen, werken en leven. Binnen al onze dienstverlening draait het om: gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Onze kennis, kunde ervaring zetten wij in om tot een beter resultaat te komen.

Onze doelen

Alles wat we doen bij TriaCon, doen we op basis van onze 2 doelen: een raadgevende partner zijn op het gebied bouw- en vastgoed, waarbij onze kennis en inzet veel verder gaat dan techniek, data,  en waarde toevoegen aan projecten waaraan wij werken. Beide doelen zijn even belangrijk en in de praktijk zien we dat ze elkaar versterken.

Klantgerichte diensten, kennis en data

Om écht een verschil te maken voor onze klanten en op te vallen in onze markt, bieden we klantgerichte maatwerkdiensten aan in plaats van enkel een te concurreren prijs of dienst. We denken mee met het invullen van de vraag en de behoefte van onze klanten van begin tot eind, waar klanten blij van worden. Daarbij willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen en de service die we bieden maximaliseren. Om dit te bereiken, werken wij met eigen mensen die wij zelf verder opleiden, en een vast netwerk van partners met een jarenlange vertrouwensrelatie. Hierdoor proberen wij bij elk project waarde toe voegen en kosten kunnen verlagen.

Hoe wij dit doen

We bieden al vanaf de oprichting in 2007 zakelijke dienstverlening aan.  Met thuiswerken en hybride werken als nieuwe standaard, zijn er nieuwe behoeftes ontstaan onder zakelijke klanten. Voor een persoonlijk contact nodigen wij onze klanten uit op onze vestigingen of komen wij naar hen toe. En als het kan werken we digitaal vanuit kantoor of vanuit huis.