Home Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen

TriaCon wil van toegevoegde waarde zijn voor spelers in de bouw- en vastgoedsector. Door onderzoek uit te voeren, advies te geven en het management te verzorgen, maar ook door onze parate kennis over alle mogelijke technische facetten via diverse opleidingen en trainingen met onze opdrachtgevers te delen.

Onze gespecialiseerde medewerkers verzorgen zowel open opleidingen op centrale locaties in Nederland als opleidingen ‘in company‘ en trainingen ‘on the job‘. Ideaal wanneer u binnen uw organisatie het kennisniveau op het gebied van bijvoorbeeld bouwkunde, installaties, asbestherkenning, Chroom-6, LAVS, MeerJarenOnderhoudPlanning of vocht & schimmel(overlast) wilt borgen of juist kennis wilt bijspijkeren. TriaCon is uw partner, ook op het gebied van opleidingen en trainingen.

Verwijzing:

Wilt u weten wat wij op het gebied van trainingen en opleidingen nog meer voor u kan verzorgen? Neem dan contact met ons op via telefoon (038 333 8070) of e-mail (info@triacon.nl). Meer informatie over de opleidingen vindt u op www.dtc-bv.nl.