A+ A A-

Werken bij...

TriaCon is een ambitieuze organisatie en staat altijd open voor Bouwkundige talenten.

Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs, inspecteurs, projectleiders, managers en ondersteunende medewerkers. Wij allen hebben een hardwerkende en praktische instelling en beschikken over een gezonde dosis humor.

Onze mensen denken mee met onze opdrachtgevers en begeleiden ze van begin tot eind, van idee tot het uiteindelijke doel: een goed bouwadvies

We hebben alle vacatures vervuld.

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar dat wil niet zeggen dat we geen plek hebben voor goede mensen. Dat hebben we namelijk altijd. Dus ben jij overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur ons dan vooral je contactgegevens en je CV. 

Wie weet creëren we een plek voor je.

 

Je kunt jouw motivatie en cv richten aan Marit Weijers (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Stagiaires:

Stagiaires MTS-Middenkaderfunctionaris Bouw en HTS-Bouwkunde zijn altijd welkom om te solliciteren. Afstudeer en stageopdrachten worden in overleg bepaald en daarnaast draai je bij ons gewoon mee in diverse projecten. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op om te horen of er nog ruimte is.

Sollicitaties kan je sturen naar Marit Weijers; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 038-3338070

 

Contact

TriaCon BV

Postadres:
Postbus 40064
8004 DB Zwolle

Bezoekadres Zwolle:
Dr. Spanjaardweg 8b
8025 BT Zwolle

Bezoekadres Nijkerk:
Bezembinder 12 C
3861 SL Nijkerk

Tel: 038-3338070 - 033-2461330